Lørdag 24. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Nikolaj Lie Kaas er tilbage i rollen som vicekriminalkommissær Carl Mørck i ’Fasandræberne’. Foto: Nordisk FIlm/Christian Geisnæs
Vind filmen ’Fasandræberne’
konkurrence I denne uge sætter vi filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens bestseller ’Fasandræberne’ på højkant.
Skrevet af Mia Thomsen - 24. februar 2015, 08:25:13

Fasandræberne begynder i 1994, hvor et tvillingepar findes brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger i retning af en gruppe rigmandsbørn fra en nærliggende kostskole, men sagen lukkes, da en lokal outsider erklærer sig skyldig og dømmes for mordene.
20 år senere ender sagen på vicekriminalkommissær Carl Mørcks skrivebord, og han indser hurtigt, at noget er galt.

Carl, hans assistent Assad og deres nye sekretær Rose, genoptager sagen og finder frem til et gammelt nødopkald fra en desperat pige, der tilsyneladende kender til mordene.

Snart bliver de kastet ud i en intens søgen efter pigen, Kimmie, der har været forsvundet siden mordene fandt sted. Men Carl og Assad er ikke de eneste, der jagter Kimmie. Hendes viden er til stor fare for en gruppe indflydelsesrige mænd i toppen af samfundet, og de vil gøre alt hvad de kan for at forhindre fortiden i at indhente dem.

I hovedrollerne som Carl og Assad har vi igen Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares. Derudover tæller rollelisten også navne som Danica Curcic, Pilou Asbæk, David Dencik og Søren Pilmark.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film ni eksemplarer af ’Fasandræberne’ på dvd. For at deltage i konkurrencen skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvad hed første bog i serien om Carl Mørck, som også er filmatiseret?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 2. Marts klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv hente filmen på redaktionen i Ballerup.

Print artikel Print artikel
LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI