Søndag 25. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Pakkeposten var ladet med påskeæsker. Én af dem kan blive din, hvis du tager et smukt/sødt/sjovt påskebillede og sender det til os. Foto: Redaktionen
Chokolade på højkant
konkurrence Vi udlodder tre lækre påskeæsker i en fotokonkurrence blandt bladets læsere.
Skrevet af Mia Thomsen - 26. marts 2015, 13:41:55

Her på avisen er vi ret vilde med chokolade – så da vi helt uventet fik en pakke fra Magasin, indeholdende tre påskeæsker med en masse lækre chokolader i, var jubelen stor.

Det medfølgende brev fortalte dog, at æskerne var tiltænkt avisens læsere – til udlodning i konkurrencer i forbindelse med påsken.

Derfor har vi besluttet at honorere de tre bedste påskebilleder, som vi får tilsendt af Jer kære læsere, med én af de føromtalte chokoladeæsker.

Vind påskeæg

Har du lyst til at deltage i vores konkurrence om én af de tre fine påskeæsker fra Magasin Chokolade, så send os et billede, du selv har taget, der på en eller anden måde oser af påske.

Vi kårer tre vindere, som udover en dejlig påskeæske også efterfølgende får deres påskebillede i avisen.

Send billedet på mail: red@ballerupbladet.dk mærket ’påskeskud’ i emnefeltet. Husk at skrive navn og adresse i mailen – samt eventuelt en lille beskrivelse af, hvad billedet forestiller.

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er mandag den 30. marts klokken 9.

Vi glæder os til at se jeres påskebilleder, som vi også samler i et billedgalleri på vores hjemmeside: Påskeskud fra læserne

Print artikel Print artikel
LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI