Lørdag 24. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Tredje film i Hunger Games-serien ’Mockingjay Part 1’ er med i pakken i denne uges dvd-konkurrence. Foto: Nordisk Film/Murray Close
Vind alle tre ’Hunger Games’ film
konkurrence Nu kan du vinde nogle af de mest populære film, der har været fremme de seneste år. Nemlig ’Hunger Games’ filmene, der nu er oppe på tre og en fjerde er på vej i biograferne.
Skrevet af Ulrich Wolf - 19. maj 2015, 09:55:23

Ballerup Bladet sætter i samarbejde med Nordisk Film tre ’’pakker’’ på højkant, hvor hver pakke indeholder tre film samt lidt merchandise fra filmen. Filmene der kan vindes er ’The Hunger Games’, ’ The Hunger Games – Catching Fire’ og den nyeste ’The Hunger Games – Mockingjay’ (Blu-ray).

Der er tale om tre film i serien om Katniss, som mod alle odds overlever det barske reality-program ’The Hunger Games’ og efterfølgende kastes ud i flere barske og spændende eventyr. Det er film der næsten har fået klassikerstatus og samtidig har skabt et kult-univers, som hylder filmen og de figurer i den.

Nu kan tre heldige læsere altså vinde alle tre film samt lidt merchandise – for eksempel en broche eller et mobiltelefoncover.

Hvis du vil deltage i konkurrencen om de tre Hunger Games-pakker, skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvilken skuespillerinde ses i rollen som Katniss i filmene?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: vind@ballerupbladet.dk senest tirsdag den 26. maj klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende hente ’pakken’ på redaktionen i Ballerup.

Print artikel Print artikel
LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI