Lørdag 24. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Johnny Depp er kunstkenderen og livsnyderen Charlie Mortdecai, der skal hjælpe den britiske efterretningstjeneste MI5 med at finde et stjålent maleri. Foto: Foto: Nordisk Film
Vind actionkomedie med Depp
Konkurrence Charlie Mortdecai er en charmerende kunstkender og livsnyder med dyre vaner. Han indvilliger i at hjælpe den britiske efterretningstjeneste MI5 med at finde et stjålet maleri, som siges at gemme på koden til en svimlende sum gemte nazi-millioner, idet Charlie øjner chancen for at score sin egen bid af kagen.
Skrevet af Ulrich Wolf - 6. juli 2015, 13:51:00

Charlie og hans trofaste tjener, Jock, indleder jagten på maleriet, men de er langt fra de eneste, som vil have fingre i mesterværket og millionerne.

’Mortdecai’ er en elegant action-komedie med Johnny Depp i hovedrollen og Gwyneth Paltrow i rollen som Charlies kone, Johanna. Ewan McGregor spiller MI5-agenten, med et særdeles godt øje til Johanna, Jeff Goldblum er en amerikansk milliardær med et godt øje til det forsvundne maleri og Paul Bettany er tjeneren Jock med et knapt så godt øje, takket være et af Charlie Mortdecai’s mange små uheld.

Hvis du vil vinde et eksemplar af filmen, så svar på spørgsmålet og send svaret til vind@ballerupbladet.dk. Husk at skrive ‘Johnny Depp’ i emnefeltet.

Hvem spiller rigmanden med øje for et godt maleri?

A: Bruce Willis

B: John Malkovitch

C: Jeff Goldblum

Sidste frist for at deltage er mandag den 13. juli klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.

Print artikel Print artikel
LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI