Lørdag 24. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Erik Clausen og Bodil Jørgensen har hovedrollerne som ægteparret Herluf og Ingelise, der (blandt andet) udfordres af Herlufs begyndende demens ’Mennesker Bliver Spist’. Foto: Susanne Mertz
Vind den nyeste Clausen-film
konkurrence I denne uge sætter Ballerup Bladet fem eksemplarer af den danske film ’Mennesker Bliver Spist’ på højkant. Det er den seneste film fra Erik Clausen, der også selv spiller hovedrolle som Herluf i filmen.
Skrevet af Mia Thomsen - 25. august 2015, 09:05:20

Herluf er en pligtopfyldende mand, far og mekaniker, der i mange år har været ganske lykkeligt gift med Ingelise (Bodil Jørgensen). Deres ægteskab er blevet lidt for meget rutine, og på det seneste har Ingelise sågar indledt en affære med en kollega.

Ingelise er i fuld gang med at arrangere deres datter, Gittes (Lærke Winther), tredje bryllup, men det kunne Herluf nu godt undvære, for det er ham og Ingelise, der må punge ud. En dag melder Herluf en bil klar på værkstedet, uden at bremserne virker, og da den kort efter kører galt, sender Mester (Leif Sylvester) ham hjem på ’en tænker’.

Herluf bliver chokeret. Han er begyndt at glemme ting. Og en dag kommer han ikke hjem, som han plejer. Ingelise og hele familien opdager, hvor meget de savner ham – og tager deres liv og relationer op til revision.

Send ind og vind

Ballerup Bladet udlodder fem eksemplarer af ’Mennesker bliver Spist’ på dvd. For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Erik Clausen debuterede som instruktør og manuskriptforfatter i 1981 – med hvilken film?

Sen dit svar samt navn og adresse på mail til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 31. august klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv hente filmen på redaktionen i Ballerup.

Print artikel Print artikel
LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI