Lørdag 24. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Toeren i Divergent-serien ’Divergent: Insurgent’ er denne uges præmie i Ballerup Bladets dvd-konkurrence. Foto: Nordisk Film
Vind sci-fi actionfilm
konkurrence I denne uge sætter Ballerup Bladet fem eksemplarer af den den anden film i Divergent-serien ’Divergent: Insurgent’ på højkant
Skrevet af Mia Thomsen - 7. september 2015, 13:49:15

Verden, som vi kendte den, er reelt ophørt med at eksistere og de overlevende i ruinerne af det delvist udslettede Chicago har opdelt sig i fem fraktioner, baseret på deres individuelle livsholdninger og ideologier. Borgere, der ikke passer ind, er faktionsløse og reelt fortabt i den nye samfundsorden.

Omvendt har Tris Prior fundet ud af, at hun er Divergent og passer ind i flere forskellige faktioner, hvilket er ekstremt sjældent. Og farligt.

Efter at have afsløret, at lederen af Erudite faktionen, Jeanine, har startet en kuplignende voldelig magtovertagelse af de øvrige faktioner, er Tris og hendes kæreste, Four, der også er Divergent, på flugt. Deres status som Divergenter gør dem til unikke mål, som Jeanine vil gøre alt for at fange.

I et dødsensfarligt kapløb med tiden må Tris og Four nu sætte alt ind på at finde ud af, hvad Tris’ familie gav deres liv for at beskytte, og hvorfor Erudite lederne er parat til at gøre alt, for at fange dem.

Ballerup Bladet udlodder fem eksemplarer af ’Divergent: Insurgent’ på dvd. For at deltag i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem spiller rollen som Tris Prior i filmen?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: vind@ballerupbladet.dk senest mandag den 14. september klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv hente filmen på redaktionen i Ballerup.

insurgent_2 insurgent_3

Print artikel Print artikel
LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI