Lørdag 24. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Vind '9.april' i denne uge. Foto: Kenneth Nguyen
Vind spændende dansk krigsfilm
konkurrence I krigsfilmen ’9. april’ befinder vi os ved den dansk-tyske grænse den skæbnesvangre nat i 1940, hvor Europas stærkeste hær invaderer fra syd.
Skrevet af Mia Thomsen - 5. oktober 2015, 15:55:21

Danmark er i krig, og for at bremse overmagten sendes en dansk fortrop bestående af cykel- og motorcykeldelinger i felten.

Sekondløjtnant Sand og hans deling skal som de første møde fjendens kampvogne og overlegne militære magt. Alligevel kæmper de danske soldater en indædt kamp for fædrelandet.

Roni Ezras episke og sobre debutfilm om den for Danmarkshistorien så mørke 9. april, markerer et af Pilou Asbæks karrieres højdepunkter, hvilket også resulterede i 241.000 solgte biografbilletter og en masse gode anmeldelser i de danske medier.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film fem eksemplarer af ’9. april’ på dvd. For at deltag i konkurrencen skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem har hovedrollen i filmen?

Send dit svar samt navn og adresse til: vind@ballerupbladet.dk senest mandag den 12. oktober klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv hente filmen på redaktionen i Ballerup.

Print artikel Print artikel
LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI