Lørdag 19. August 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Der er gensyn med makkerparret Casper og Frank i ’Klovn Forever’, som fem heldige læsere kan vinde på dvd i denne uge. Foto: Per Arnesen
Vind den nye Klovn-film
konkurrence I denne uge er der fem eksemplarer af 'Klovn Forever' på højkant.
Skrevet af Mia Thomsen - 1. februar 2016, 16:41:44

Fem år er gået siden sidst, og Casper og Frank står ved en skillevej. Hvad er det de vil? Og hvad betyder de egentlig for hinanden, når det kommer til stykket?

Venskabet sættes på den ultimative test, og undervejs udsætter Casper og Frank sig selv og hinanden for deres livs prøvelser – både i trygge omgivelser herhjemme og tværs over Atlanten i Drømmenes By, Los Angeles. Her flytter Casper hen for at forfølge sin karriere, men for at redde venskabet sætter Frank efter ham

I sidste ende må de to venner stille sig selv spørgsmålene: Eksisterer der overhovedet sådan noget som ’venner for evigt’? Og hvad skal man hævne, og hvad skal man tilgive her i livet?
Casper Christensen og Frank Hvam er tilbage i endnu en film ’Klovn Forever’.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film fem eksemplarer af filmen på dvd. For at deltage i konkurrencen skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem spiller Franks kone i Klovn-filmen?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 8. februar klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.

Print artikel Print artikel
LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI