Lørdag 24. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Ugens dvd-konkurrence gælder filmen 'The Gift'. Foto: Scanbox Entertainment
Vind filmen ’The Gift’
konkurrence I denne uge har vi tre eksemplarer af den psykologiske thriller 'The Gift' på højkant.
Skrevet af Mia Thomsen - 23. februar 2016, 10:00:12

Ægteparret Simon (Jason Bateman) og Robyn (Rebecca Hall) lever tilsyneladende det perfekte liv. Men da de ved et tilfælde støder ind i Simons gamle skolekammerat, Gordo (Joel Edgerton), begynder facaden langsomt at krakelere.

En række mystiske gaver dukker op i parrets hjem, samtidig med at Gordo bliver ved med at dukke op til Simons store irritation.

Pludselig begynder Robyn at forstå, hvad det er for en hemmelig historie Simon og Gordo gemmer på og må stille spørgsmålstegn ved, om hun overhovedet kender den mand hun er gift med, og om det nogensinde er muligt at lægge fortiden bag sig.

’The Gift’ er en stram psykologisk thriller, instrueret af Joel Edgerton, der på kort tid er blevet både en publikums- og anmeldersucces i USA, ikke mindst på grund af det overraskende plot.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Scanbox Entertainment tre eksemplarer af filmen på dvd. For at deltag i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvad hedder vennen, der flytter ind hos parret, i filmen?

Send dit svar samt navn og adresse til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 29. februar klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.

Print artikel Print artikel
LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI