Lørdag 24. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
U15-pigerne fra BMS Herlev er videre til superfinals i European Girls Basketball League. Foto: Privatfoto
Basketpiger klar til superfinals
Basket BMS Herlevs U15 piger var den 19. til 22. februar i Kuremaa, Estland, til tredje og sidste indledende runde i den stærkt besatte europæiske turnering European Girls Basketball League, EGBL.
Skrevet af Mia Thomsen - 29. februar 2016, 13:51:00

Turneringen er inddelt i to divisioner, hvor BMS Herlev spiller i 1. division. BMS Herlev havde otte sejre og kun to nederlag med sig fra de to første runder. Målet var derfor at slutte som minimum nummer seks sammenlagt efter de 15 indledende kampe og dermed kvalificere sig til Superfinals i Polen senere på foråret.

I første kamp mod TTP Riga fik pigerne en god start på kampen, men var bagud 28-18 efter 1. og 2. periode. Pigerne kom først rigtig i gang i 4. periode, som blev vundet 21-15, men det var desværre for sent, og de tabte 51-57.

Anden kamp var mod et af topholdene og sidste års vindere fra Hviderusland, Prinemanie. BMS Herlev spillede lige op med dem de to første perioder. 3. periode begyndte med seks hurtige point til Prinemanie, men BMS-pigerne svarede igen med rigtig flot spil i begge ender. Desværre slap deres kræfter og koncentration op, og da Prinemanie ramte fire tre’ere i sidste periode endte kampen 43-60.

Sidste kamp tabte de til Åbyhøj med 28-41. Pigerne indledte kampen flot med nogle gode fastbreaks og en 9-5 føring, men desværre forsvandt holdspillet lidt, og så blev de især i 2. halvleg straffet af et effektivt Åbyhøj hold.

Eftersom det russiske hold Samara trak sig fra turneringen, blev BMS Herlev noteret for en sejr.

Pigerne er nu klar til superfinals, som spilles mellem de seks bedste hold fra turneringens 1. division, vinderen af 2. division samt arrangøren af finalerunden. Superfinals finder sted til juni.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI