Torsdag 20. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Da en gruppe drenge fra Ballerup deltog i Projekt Politikadet sidste år, var det med et ophold på politiets træningsbaner på Vestegnen. Det blev en spændende og uforglemmelig oplevelse for dem. Foto: Flemming Schiller
Politikadetterne fik præventiv-pris
forebyggelse Det var en god dag for Københavns Vestegns Politi, da ungeprojektet Politikadetterne fik årets kriminalpræventive pris.
Skrevet af Ulrich Wolf - 19. april 2016, 08:57:33

Der var lagt op til en succes, da Københavns Vestegns Politi i samarbejde med Ballerup, Gladsaxe og Herlev kommuner oprettede projektet politikadet. Projektet blev beskrevet i Ballerup Bladet (Artikel: Poder på politiprøve)  og handler om, at man inviterer en gruppe udsatte unge ind som politikadetter i en uge. Her lærer de samarbejde og tillid til myndigheder og får samtidig en stor oplevelse med i bagagen.

Nu har projektet fået den Kriminalpræventive Pris 2016, som torsdag i den forgangne uge blev overrakt af justitsminister Søren Pind (V) ved en ceremoni i Odense Congress Center.

Justitsministeren sagde ved overrækkelsen af prisen, at politikadet-projektet spiller en vigtig rolle i at vise, at de udsatte unge, der føler sig udenfor fællesskabet og som derfor er i fare for at ende som hårdkogte kriminelle, har en rolle at spille i samfundet. Derfor er valget af Projekt Politikadet et oplagt valg.

Projektet har som primært formål at skabe tillid mellem myndigheder og kriminalitetstruede unge mellem 12 og 14 år og samle dem op, inden de ryger ud i en kriminel løbebane.
Med æren fulgte en check på 50.000 kroner.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI