Lørdag 24. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Katniss Everdeen og hendes venner er ude på en sidste livsfarlig mission i den sidste Hunger Games-film. Foto: Nordisk FIlm
Vind den sidste Hunger Games-film
konkurrence Blockbuster serien The Hunger Games har siden 2012 taget publikum med storm overalt i verden. Og nu er sidste film i serien ’The Hunger Games: Mockingjay – Part 2’ ude på dvd i Danmark.
Skrevet af Mia Thomsen - 2. maj 2016, 15:20:17

I seriens sidste kapitel går det op for Katniss Everdeen, at deres kamp ikke længere blot handler om overlevelse – for nu er både friheden og fremtiden på spil for alle landets indbyggere.

Mens Panem nu er kastet ud i en regulær borgerkrig, drager Katniss og hendes nærmeste venner Gale, Finnick og Peeta ud på en livsfarlig mission for at befri Panems indbyggere fra diktaturet og afsætte Præsident Snow én gang for alle.

Men de dødsensfarlige fælder, fjender og moralske valg, der venter Katniss og hendes venner, vil udfordre dem alle mere og mere personligt, end nogen af de mange livstruende udfordringer, de tidligere har overlevet i The Hunger Games.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film fem eksemplarer af ’The Hunger Games: Mockingjay – Part 2’ på dvd. For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem ses i rollen som Katniss Everdeen?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 9. maj klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.

HUnger-Games-copy

Print artikel Print artikel
LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI