Lørdag 24. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
BMS-pigerne spillede sig til bronzemedaljer ved Superfinals og har også fået en masse god erfaring med hjem. Foto: Privatfoto
Bronze til U15 basketpigerne
Basketball BMS Herlevs U15 piger havde med en placering som nummer seks i grundspillet kvalificeret sig til Superfinals i European Girls Basketball League, en turnering, som består af nationale mestre og andre tophold fra Finland, Sverige, Letland og Danmark samt tophold fra Hviderusland, Polen, Estland og Rusland.
Skrevet af Ulrich Wolf - 30. maj 2016, 14:17:46

Pigerne spillede sig frem til semifinalen, men måtte se sig besejret af TTP Riga fra Letland med et nederlag på 44-57. Bronzekampen mod Honka fra Finland blev en tæt kamp, hvor BMS

Herlev vandt 43-42. Louise Aagaard blev kåret til holdets spiller ved stævnet, og Katrine Jessen kom på All Star holder, da hun for fjerde gang ud af fire mulige blev valgt blandt stævnets fem bedste spillere.

Pigerne har med 20 kampe i alt i hele turneringen fået spillet basketball på et meget højere niveau i forhold til den hjemlige turnering og det er planen, at pigerne skal deltage i turneringen igen næste sæson.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI