Lørdag 24. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Apoteksudsalget i Smørum bliver til et ’’rigtigt’’ apotek. Ute Pørkson åbner dørene for kunderne for første gang på mandag. Foto: privatfoto
Frem med recepten i Smørum
åbning På mandag slår det nye Smørum Apotek dørene op.
Skrevet af Mia Thomsen - 1. september 2016, 16:59:34

Mandag den 5. september åbner Smørum Apotek i nye lokaler i det tidligere posthus i Smørum Centret. Så nu er der et rigtigt apotek i Smørum, hvor kunderne kan få deres receptmedicin med det samme.

Der holdes officiel indvielse i det nye apotek tirsdag den 6. september klokken 15. Her kommer 1.viceborgmester Jens Jørgen Nygaard, Egedal Kommune, og klipper den røde snor over.

I det nye apotek er der rigtig god plads til kunderne, da butikken er dobbelt så stor som det tidligere apoteksudsalg. Og der er desuden god plads til det store udvalg af receptmedicin, der skal lagerføres på et rigtigt apotek. Åbningstiden er også udvidet til 9.30-17.30 på hverdage og 9.30-13.30 om lørdagen.

»Vi håber vores kunder i Smørum vil tage godt imod det nye apotek. Det er en stor forbedring, at man kan få sin medicin med det samme. Jeg ved, at det længe har været et ønske for mange Smørumborgere, men først med den nye apotekslov har jeg fået tilladelse til at lave et rigtigt apotek,« siger apoteker Ute Pørksen.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI