Søndag 25. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Ida Louise Thorsøe fra Smørum ses her i midten som mumie i forestillingen ’Nilens Stjerne’. Man kan opleve hende og alle de andre dygtige teaterbørn i Tivoli i oktober. Foto: Hergaard Fotografi
Vind billetter til ’Nilens Stjerne’
konkurrence Tre lokale teaterbørn er på scenen i Eventyrteatrets forestilling, som kan ses i Tivoli i oktober.
Skrevet af Mia Thomsen - 13. september 2016, 17:23:18

Igen i år er tre unge, dygtige skuespillere fra lokalområdet med, når Eventyrteatret indtager Glassalen i Tivoli med deres fantastiske efterårsforestilling. Det er Eventyrteaterets 25 års jubilæumsforstilling i år, og vanen tro er der lagt op til spænding og mystik.

»Nilens Stjerne« er et eventyr om to danske skolepiger, som under et besøg på Glyptoteket ryger ind i en tidslomme og pludselig bliver en del af et forrygende eventyr i det gamle Egypten med forviklinger, forbytninger og levende mumier.

Lokale gengangere

I rollen som en af de mystiske mumier er 16-årige Ida Louise Thorsøe fra Smørum. Hun har ved siden af teatret gået til dans i otte år og sang i seks år, og så er hun et velkendt navn på rollelisten i Eventyrteatrets store forestillinger.

Det samme er 18-årige Nikoline Ryde fra Ballerup, der spiller slangegudinden Sagira og 14-årige Jonathan Lindinger fra Ballerup, der har en rolle som egyptisk borger i forestillingen.

De tre skal på scenen sammen med alle de andre dygtige teaterbørn fra 7. til 23. oktober i Glassalen i Tivoli.Man kan se mere om forestillingen på Eventyrteatret.dk.

Vind billetter

Ballerup Bladet har fået fingre i 3 x 4 billetter til ’Nilens Stjerne’. Deltag i lodtrækningen om billetter ved at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvor foregår ’Nilens Stjerne’?

a) Irak
b) Egypten
c) Israel

Send dit svar samt navn og adresse på mail: vind@ballerupbladet.dk senest mandag den 19. september klokken 9. Vinderne får direkte besked og kan efterfølgende selv vælge hvilken dag, de vil se forestillingen.

Print artikel Print artikel
LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI