Torsdag 20. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Musik og oplevelser i Ledøje Kirke
koncert Cello og trompet er egentlig et umage par, men ikke mindst i samspil med orgel giver det nogle spændende og overraskende muligheder.
Skrevet af Mia Thomsen - 7. oktober 2016, 11:49:38

Det vil kunne høres ved en koncert i Ledøje Kirke lørdag den 8. oktober klokken 15, når Madara Norbute på cello, Jens Emil Holm på trompet og kirkens organist Søren Lindeløv spiller koncert med musik af blandt andre. Telemann, Purcell, Piazolla og Gershwin.

Madara Norbute er bachelor i klassisk orkestercello fra musikkonservatoriet i Riga, er ansat ved Riga Sinfonietta, men har orlov for at færdiggøre kandidatuddannelsen ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM).

Jens Emil er uddannet klassisk orkestertrompetist med kandidateksamen fra DKDM i sommeren 2016. Han har sit virke som assistent i blandt andet Det Kongelige Kapel og Malmø Symfoniorkester.

Efter koncerten, der varer cirka 40 minutter, vil Britta V. Lindeløv fortælle kort om kirken. Der bliver mulighed for at bese kirken og komme op i tårnet, og man kan høre lidt om orglet, dets piber og dets virkemåde.

Der er gratis adgang.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI