Torsdag 20. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
De pressede og havde meget af spillet, men det blev kun til et point til Ballerup BK mod Gundsølille. Foto: Privatfoto
Ballerup BK topper rækken
fodbold Søndag formiddag var Gundsølille SGIF på besøg hos Ballerup BK, og de fik rigeligt at se til, især i en første halvleg som var totalt domineret af Ballerup BK.
Skrevet af Ulrich Wolf - 10. oktober 2016, 15:23:27

Udeholdet forsvarede sig dog tappert, og fik på ren vilje stillet sig i vejen for et føringsmål til hjemmeholdet gang på gang. Derfor var det også et lettere frustreret Ballerup-hold, som gik til halvleg uden at have profiteret af overtaget.

Fra anden halvlegs begyndelse kom Gundsølille langt mere med i spillet, og det var ikke uvæsentligt at Ballerup modtog to gule kort lige efter hinanden. De sidste 15 minutter var Ballerup igen fuldtallige, og gik 100 procent efter de tre point, og skubbede tre mand helt på toppen. Det skabte en masse halv- og helfarlige situationer, som flere gange var millimeter fra at resultere i mål.

Det var derfor en ekstrem forløsning da målet endeligt kom, i en situation hvor Frank Hjortebjerg tager chancen fra 25 meter, og følt krøller den op i hjørnet. Ballerup-spillerne var nu meget opsatte på at køre sejren sikkert hjem, men allerede 30 sekunder senere lå bolden nede i målet hos Ballerup til en 1-1 udligning.

Det blev også kampens sidste aktion, og på trods af det ærgerlige pointtab, så rykker Ballerup helt op i toppen af rækken, og må hurtigt ryste kampen af sig og sikre tre point på lørdag i Bagsværd

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI