Lørdag 24. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Brødrene Elmer og Erik bliver fjernet fra deres syge mor og kommer på børnehjem, hvor den onde forstander vil forvandle uvorne drenge til lydige samfundsborgere Foto: Nordisk Film.
Vind filmen ’Der Kommer en Dag’
I denne uge kan man vinde den danske film ’Der Kommer en Dag.’
Skrevet af Ulrich Wolf - 12. oktober 2016, 13:09:33

Året er 1967. En ny ungdomskultur er på vej. Kapløbet om rummet er på sit højeste og drømmen om frigørelse vinder frem over alt. På Nørrebro fjernes de to uadskillelige brødre, Elmer på 10 og Erik på 13, fra deres syge mor og anbringes på børnehjemmet Gudbjerg, hvor tiden står stille.

Forstanderen har sine egne filosofier og reglementer. Her skal uvorne drenge blive til lydige samfundsborgere for enhver pris. Fra allerførste dag forstår brødrene, at de har mistet deres frihed, og en daglig kamp for overlevelse begynder.

Drengene forsøger at leve under radaren, men Elmers livlige astronautdrømme og klumpfod får ham konstant i problemer. Som tiden går og kræfterne truer med at slippe op, indser brødrene, at de er helt på egen hånd, og et gryende oprør tager langsomt form.

Bevæbnet med Elmers fantasi og Eriks mod indledes det ulige slag for at undslippe Gudbjerg og stå op imod forstanderen og hans livsfarlige magttyranni.

Man kan være med i konkurrencen ved at besvare spørgsmålet og sende svaret til vind@ballerupbladet.dk.

Spørgsmålet er:

Hvor kommer de to drenge Elmer og Erik oprindelig fra?.

A. Vanløse

B: Nørrebro

C: Vesterbro

Sidste frist for at deltage er mandag den 17. oktober klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.

Print artikel Print artikel

11 tanker om "Vind filmen ’Der Kommer en Dag’"

  1. Pia Skov

    Hej med jer.
    Jeg har selv været anbragt på børnehjem.
    Det var ikke en god oplevelse.
    Hilsen Pia

Der er lukket for kommentarer.

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI