Torsdag 20. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Øretæve til BSF
fodbold Lørdag var de danske mestre fra Fortuna Hjørring på besøg i gryden og trods gæsterne onsdag aften spillede Champions Leauge mod Alhletic Bilbao og kvalificerede sig til 1/8 dels finalerne betød det ikke, at det nordjyske storhold kom til Ballerup uden gejst, tværtimod
Skrevet af Ulrich Wolf - 17. oktober 2016, 14:36:54

Efter udskiftning på hele fem pladser mødte hjemmeholdet et tændt og særdeles velspillende Fortuna mandskab, det fortjent vandt opgøret med 4-0, efter 3-0 ved pausen.

Det hele startede ellers ganske godtfor BSF. Hjemmeholdet havde valgt at lægge højt pres på gæsterne og på den måde måske bringe sig foran tidligt i opgøret. De fik også skabt hele fire gode chancer, men skarpheden manglede og i stedet bragte Fortuna sig foran med både 1 og 2 0. Kort før pausen blev situationen en smule værre for BSF, da gæsterne bragte sig foran med 3-0.

BSF kom ganske godt ud til de sidste 45 minutter, men gæsterne var kyniske og straffer de små fejlog i det 60. minut bragte Fortuna sig foran 4-0, hvilet også blev kampens resultat.

Hjemmeholdet var oppe mod et klassemandskab, der var bedre på de fleste pladser og udnyttede samtidig ikke de momenter de havde især i kampen indledning. Dette betød, at Fortuna formede kampen efter deres hoved og skabte en sikker sejr.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI