Lørdag 24. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
De glade gymnaster fra Ballerup GF med deres medaljer. Bagerst fra venstre: Amalie Bojsen, Ida Tian og Marie Mejnholt-Jakobsen.Midterst fra venstre: Selma Tornøe og Alma Sofie Pedersen. Forrest: Isabella Schultz Foto: Privatfoto
Gymnastik-bronzen gik til Ballerup
Gymnastik Sæsonens første internationale konkurrence i Rytmisk Sports Gymnastik fandt lørdag den 26. november sted i Staffanstorp i Sverige.
Skrevet af Ulrich Wolf - 5. december 2016, 13:57:35

Seks nationer deltog ved årets »Nevis Cup« – Danmark, Holland, Letland, Polen, Sverige og Tyskland. Grupperne startede den meget spændende konkurrencedag, hvorefter de individuelle gymnaster i alderen fra 8 år overtog konkurrencearealet, et gulvtæppe der måler 13×13 meter.

Gruppen fra Ballerup GF består af fem gymnaster i alderen 10-13 år. Gruppens sværhedsgrad er ikke på højde med de øvrige lande, men på trods af dette præsterede de så godt, at de placerede sig på en sikker 3. plads.

Blandt de individuelle gymnaster deltog Alma Sofie Pedersen i rækken for children, hvor hun blev nummer 11.

Marie Mejnholt-Jakobsen deltog i rækken for pre-junior med en serie uden håndredskab og en helt ny tøndebåndsserie. Hun kørte begge serier stabilt og placerede sig på en flot sjetteplads.
Isabella Schultz stillede op hos juniorerne med tre nye serier. En kølleserie med overraskende tab, men til gengæld både en tøndebånds- og boldserie der pustede de bedste nationer i nakken. Med en flot syvendeplads placerede Isabella sig i bedste halvdel.

En god, lang og oplevelsesrig gymnastikdag sluttede af med en velfortjent venskabsmiddag for gymnaster, forældre, trænere og dommere.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI