Lørdag 24. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Den prestigefyldte gazellepris 2016 i baren på La Quart til minde om den succes som restauranten har haft de senere år og som nu altså er endt i vækstprisen. Foto: Foto: Flemming Schiller.
La Quart fik en gazelle
Pris En af dansk erhvervslivs hæderspriser hedder gazelleprisen og tildeles virksomheder, der i flere år i træk har vist stor fremgang og vækst og som gennem 3-4 år har dokumenteret det gennem deres regnskaber.
Skrevet af Ulrich Wolf - 12. januar 2017, 16:00:14

En af vinderne af prisen 2016 var restaurant La Quart i Centrumgaden i Ballerup. Ejeren af det populære spisested fik prisen overrakt i slutningen af november og nu kan man se diplomet pryde væggen i restauranten.

Det var et stort øjeblik for ejeren af restauranten og en påmindelse om, at hårdt arbejde og dedikerede medarbejdere giver gevinst.

»Det skal ikke handle om mig, men om mine medarbejdere og mine gæster. Hvis det ikke var for dem, så kunne vi ikke have fået denne pris. Vi har arbejdet hårdt i syv år for at få restauranten godt i gang og vores kunder har belønnet os ved at komme her. Så det vigtigste for mig er, at vi gør det godt og at vi kan vokse og give vores kunder en god oplevelse,« siger ejeren af La Quart, der ønsker at være anonym, ’da hæderen ikke skal handle om ham’.

’La Quart åbnede den 1. marts 2010 og har altså snart syv års fødselsdag og er siden blevet et populært sted, hvor rigtig mange fra Ballerup og omegn har indtaget måltider til både frokost og middag.

Ejeren har arbejdet i branchen i mange år og har derfor erfaring i at drive restauranter. Der er åbnet en lignende restaurant i Helsinge og endnu en er på vej på Sjælland.

Print artikel Print artikel

En tanke om "La Quart fik en gazelle"

  1. Poul E. Pedersen

    Kan blot sige tillykke til La Quart.

    I har fortjent prisen for jeres lækre produkter og ikke mindst rigtige god betjening.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI