Søndag 25. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Svømmeklubben Triton fik støtte til et projekt for elitesvømmerne. Det gav glade miner hos Dorthe Riget og Michael Røder fra Svømmeklubben Triton. Foto: Privatfoto
Pengeregn over Triton
Støtte Ved Kommunalbestyrelsens årlige Nytårskur i fredags blev der igen i år uddelt Team Ballerup støtte til eliteidrætten i Ballerup.
Skrevet af Ulrich Wolf - 30. januar 2017, 13:38:01

Støtten gives først og fremmest til de eliteidrætter, som indgår i Ballerup Kommunes Elitekommunesamarbejde med Team Danmark og de respektive specialforbund.

Triton fik tildelt 115.000 kr. i støtte til et specifik eliteprojekt. Et projekt som vil have sit omdrejningspunkt omkring de forpligtelser og målsætninger, der vil ligge i en kommende nye Partnerskabsaftale med Dansk Svømmeunion i forhold til at understøtte klubbens elitære satsning, målsætning og udvikling med fokus på at skabe et High Performance træningsmiljø for Tritons bedste elitesvømmere.

Projektets indsatsområder skal endvidere understøttes af den Service-model for Ekspertbistand, som Elitekommunen har udviklet for den nye Elitekommune-aftaleperiode for 2017-2020, og hvor Triton fortsat indgår som satsningsidrætsgren.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI