Lørdag 24. Juni 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Lad os gøre ’kagen’ større
Debat  I januar måned debatteredes flittigt, hvorvidt Ballerup Kommune er rig eller fattig. På trods af en rekordstor kassebeholdning var konklusionen, at der fortsat skal spares på driften i Ballerup Kommune også i de kommende år.
Skrevet af Karsten Kriegel, Næstformand, konservative i Ballerup - 20. februar 2017, 13:05:20

Flere socialdemokrater herunder borgmesteren erkendte, at selvom der allerede er sparet over 500 millioner kroner på driften i kommunen, så fortsætter sparedagsordenen. Det går naturligvis udover denkommunale velfærd.

Derfor er der behov for en ny politik, hvor vi i stedet for at spare år efter år og skærer skiver af kagen, gør kagen større, så vi kan finansiere den velfærd, vi ønsker. Udfordringen er at tiltrække flere økonomisk ressourcestærke borgere til kommunen. Det handler om at få flere til at lægge flere penge i kommunekassen.

I Det Konservative Folkeparti i Ballerup har vi et ønske om at gøre kagen større og derfor er vi også villige til at gøre noget. Men det kræver forandring og ikke bare som vi plejer.

Alle ved, at vi har rigtig mange virksomheder i kommunen, men problemet er, at der er for få af medarbejderne i disse virksomheder, der bor her i kommunen. Det nuværende boligudbud er ikkeattraktivt nok. Vi skal derfor have flere ejerboliger i kommunen, som kan tiltrække flere gode skatteborgere.

Det er vejen frem, hvis vi skal undgå flere nedskæringsbudgetter.

Lad os sammen forny Ballerup.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI