Posthuset holder flyttedag
Post: Den 8. marts flytter posthuset i Ballerup og åbner hos den nye samarbejdspartner føtex i Ballerup Centret. Det skyldes, at den nuværendepartner Kiwi har opsagt samarbejdet.

»Vi har været glade for vores samarbejde med Kiwi, så vi er naturligvis kede af, at det stopper. Men samtidig glæder jeg mig over, at vi har kunnet få en aftale i stand om et posthus hos føtex.

Dermed har vi sikret, at vi fortsat kan tilbyde vores kunder i det centrale Ballerup en god postservice,« siger Bente Larsen, distriktschef i PostNord, og tilføjer, at kunderne fortsat kan benytte byens andet posthus, der ligger hos føtex i Lautrupcentret.

I det nye posthus hos føtex Ballerup Centret kan kunderne hente og sende pakker og breve samt købe frimærker og pakkelabels i hele butikkens åbningstid alle ugens dage fra kl. 8.00-21.00. Betaling af regninger kan ske på hverdage fra kl. 11.00-17.00 og om lørdagen fra kl. 10.00-13.00.

»Vi ser frem til at få posthus i butikken og har en forventning om, at posthuset i endnu højere grad vil gøre føtex Ballerup Centret til et omdrejningspunkt i lokalområdet. Det er en ekstra, god service for vores kunder, at de nu også kan hente deres pakker sendt med PostNord hos os,« siger John Arrild, varehuschef i føtex Ballerup Centret.

Sidste åbningsdag hos Kiwi, inden posthuset slår dørene op hos føtex bliver 7. marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *