Torsdag 20. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Posthuset holder flyttedag
Post Den 8. marts flytter posthuset i Ballerup og åbner hos den nye samarbejdspartner føtex i Ballerup Centret. Det skyldes, at den nuværendepartner Kiwi har opsagt samarbejdet.
Skrevet af Ulrich Wolf - 1. marts 2017, 13:10:29

»Vi har været glade for vores samarbejde med Kiwi, så vi er naturligvis kede af, at det stopper. Men samtidig glæder jeg mig over, at vi har kunnet få en aftale i stand om et posthus hos føtex.

Dermed har vi sikret, at vi fortsat kan tilbyde vores kunder i det centrale Ballerup en god postservice,« siger Bente Larsen, distriktschef i PostNord, og tilføjer, at kunderne fortsat kan benytte byens andet posthus, der ligger hos føtex i Lautrupcentret.

I det nye posthus hos føtex Ballerup Centret kan kunderne hente og sende pakker og breve samt købe frimærker og pakkelabels i hele butikkens åbningstid alle ugens dage fra kl. 8.00-21.00. Betaling af regninger kan ske på hverdage fra kl. 11.00-17.00 og om lørdagen fra kl. 10.00-13.00.

»Vi ser frem til at få posthus i butikken og har en forventning om, at posthuset i endnu højere grad vil gøre føtex Ballerup Centret til et omdrejningspunkt i lokalområdet. Det er en ekstra, god service for vores kunder, at de nu også kan hente deres pakker sendt med PostNord hos os,« siger John Arrild, varehuschef i føtex Ballerup Centret.

Sidste åbningsdag hos Kiwi, inden posthuset slår dørene op hos føtex bliver 7. marts.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI