Lørdag 19. August 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
BSF’s U18 DM-hold tog guldet ved weekendens Final Four i futsal. Foto: Privatfoto
Guld og sølv til BSF’s futsalhold
fodbold BSF deltog i weekenden i Final Four i futsal, og sammen med det jyske storhold Fortuna Hjørring stod der BSF og Hjørring på alle tre finaler.
Skrevet af Ulrich Wolf - 13. marts 2017, 13:37:34

U16 pigerne kvalificerede sig efter en 2-1 sejr over Nordals, mens U18 pigerne sikkert slog Fredericia med 4-0. 3F ligakvinderne hentede en 7-3 sejr over Næsby Boldklub og disse tre resultater banede vejen til tre finaler mod netop Fortuna Hjørring.

U16 pigerne kæmpede hårdt, men måtte se sig slået af et velspillende Fortunamandskab med 7-2. Herefter tog U18 DM-holdet over og med en sikker 6-1 bragte de balance i regnskabet og kunne efterfølgende ganske fortjent kalde sig danske mester i futsal. BSFs Josefine Hasbo fik den ære, at blive kåret til stævnets bedste U18 spiller og endnu en pokal til skabet over kaminen.

3F ligaen skulle prøve at fravriste Fortuna titlen som dansk mester, en titel de grønblussede nordjyder har siddet på de seneste fem år. Efter en flot kamp måtte de dog desværre se sig slået med 7-4 – og dermed endnu en sølvmedalje til BSF.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI