Lørdag 19. August 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Det tavse flertal
Debat I Vængerne, Grantoften, Eskebjerggård, Hede-Magleparken, Baltorpvej, Lundebjerggårdvej, Knastebakken, Ring-Lilletoften og andre steder i kommunen, sidder folk i deres almenbolig og kigger på, at de bliver forbigået i de forhandlinger, der foregår omkring boligskatten.
Skrevet af Per Mortensen (A), Medlem af kommunalbestyrelsen - 13. marts 2017, 13:44:35

Bare lige for at få slået fast: Os der bor alment betaler også ejendomsskat og grundskyld. Og det faktisk derfor vores husleje stiger her i Ballerup, Måløv og Skovlunde.

Så Mette Frederiksen, Pia Kjærsgaard og andre der er valgt her. Hvis i læser Ballerup Bladet.

Glem ikke alle dem der bor i almene boliger.

Print artikel Print artikel

8 tanker om "Det tavse flertal"

 1. Michael Brønd

  Dertil SKAL heller aldrig glemmes den fhv. Borgelige regering der tog deres klamme hænder ned i vores sparegris, de tog pengene fra landsbyggefondsmidlerne penge vi som lejere selv har sparet op.
  Hertil skal heller ikke glemmes, at Ballerup Kommune i dette øjeblik er ved at give ALLE lejre i Etageejendomme en ekstra udgift ved at indføre Føj til affaldssortering.
  Dette er ikke gratis, og der skal jo ikke bare findes en plads at stille nogle containere på.

  Svar
 2. Thomas Kruse Petersen

  Per Mortensen og hans partifæller er skyld i, at jeg skal låne 100.000 kroner for at finansiere deres nye spildevandsplan. Det svarer til 50 års stigninger i grundskylden. I den tid jeg har været boligejer er der opkrævet over 750.000 kroner i boligskatter på min ejendom, så jeg synes helt ærligt, at jeg har betalt min del til samfundet. Hvis Per Mortensens husleje stiger med 30 kroner om måneden, så er der ingen medlidenhed herfra.

  Svar
 3. Per Mortensen

  Nu betaler man i den almene sektor selv ( lejerne ) for spildevand.
  For reparation af rørlægning , vejbelægning , lys på vejen , snerydning , alfalds ordningerne osv.
  Omkring grundskyld og ejendoms skat.
  Skal der bare være ens regler. Det har intet med at nogen skal straffes.
  Og så taler jeg på vegne af alle de lejere, der har ikke har fået samme vilkår som ejere.
  Vedrørende beskatningen

  Svar
 4. Thomas Kruse Petersen

  Jeg betaler søreme også spildevandsafgift og jeg har søreme vedligeholdt vores brønde og kloakker. Før Forsyning Ballerup blev etableret, har jeg gennem skatten betalt til, at store dele af kommunen er blevet kloaksepareret.Det har jeg gjort fordi jeg er en del af et fællesskab. Nu hvor kommunen vil ændre kloakkerne på min grund, er jeg pludselig ikke del af fællesskabet, men skal betale hele regningen selv. Det er ikke bare diktatur. Det er asocialt, usympatisk og slet ikke demokratisk.
  Det er trist, at Per Mortensen skal påvirke min økonomi i de næste 20 år !

  Svar
 5. Per Mortensen

  Så vidt jeg husker stemte alle partierne for dette. Men ok jeg tager gerne skylden for ddt hele

  Svar
 6. Jan Wartacz

  Vi i Danmark, har et kæmpeproblem i at de borgerlige ikke vil opkræve skat end siger at få skat til i funktions dygtigt stand – DETTE er nøglen til at al skatteinddrivelse giver penge i kassen og så vil jeg sige, at mange kommuner har hekset med den ultra stramme styring, som Hjorten og venstre har pålagt dem og det vil give bagslag hvilket flere her også siger men det er først og fremmest den strammestyring af Kommunernes økonomi som har og stadig væk er årsagen til de vilkår alle nu oplever.

  Lav skat er lig med ingen forberedelser i vort fællesskab og skatterabatter er noget som fanden har skabt. Vi må se i øjnene at der fra 2001 og ind til nu har været Blå styring som kun har raget til sig og unddraget fælleskassen at få en del penge til det velfærd vi jo forlanger i dag….

  Svar
 7. Leif Haak

  Faktuelt har betaler lejere mere end almindelige husejere på grund af ejendommens store værdi. Leje betaler over huslejen og de har ikke fradrag for rente udgifter på selvangivelsen fra prioritetsrenter fra ejendommen – de bor til leje!. Dette er bare få eksempler på uligheder i ejendomsbeskatningen. Det vil være på tide med udligning i skattemæssigt for lejere i forhold til parcelhus, og ejerlejligheder skattemæssigt. I dag kan borgere på kontanthjælp ikke får nye moderne sociale lejligheder på grund af kontanthjælps loftet. Samfundet kan ikke varetage kontanthjælpsmodtagere bolig behov på grund af kontanthjælps loftet – det er et stort problem.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI