Lørdag 19. August 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Tre individuelle Sjællandsmestre 2017 fra Ballerup GF. Fra venstre: Alma Sofie (Rekrut), Marie (Pre-junior) og Isabella (Junior). Forrest: Bronzevinder Maria (Mini). Foto: Privatfoto
Ballerup snuppede gymnastikmedaljer
Gymnastik Den 10.-11. marts var Taastrup Idrætscenter fyldt med talentfulde individuelle gymnaster, der dystede om sjællandsmesterskabet i Rytmisk Sportsgymnastik.
Skrevet af Ulrich Wolf - 20. marts 2017, 13:33:29

Ti gymnaster, fordelt i fire rækker, deltog fra Ballerup GF.

Lørdag gjaldt det Minirækken (- 10 år) og rækken for Pre-junior (12-13 år).

I Minirækken deltog fire gymnaster fra Ballerup. Maria Grosser og Lucca Schmidt stillede op med fuldt program – en serie uden håndredskab og en boldserie.

8-årige Maria blev bronzemedaljevinder og Lucca blev nummer 7 De to debutanter Isabella Andersen og Fione Festersen stillede op med en serie hver og blev henholdsvis nummer 14 og 15

I rækken for Pre-junior konkurreres der i fire serier. Marie Mejnholt-Jakobsen røg til tops og blev guldvinder, mens debutanten Ida Tian deltog med tre serier og kom på en 6. plads.

Søndag konkurrerede Rekrutrækken (11-12 år) samt juniorrækken (13-14 år).
Spændingen kunne mærkes helt op på tilskuerrækkerne, idet Alma Sofie Pedersen og Isabella Schultz gjorde alt for at kunne genvinde deres Sjællandsmesterskab.

Med knap fire point fra sølvmedaljevinderen lykkedes det Alma Sofie at blive sjællandsmester i rekrutrækken. Og i juniorrækken lykkedes det ligeledes Isabella at komme øverst på sejrsskamlen, for at få guldmedaljen om halsen. Debutanten Sara Skjoldborg blev nummer 13 hos rekrutterne og Amalie Bojsen nummer 7 hos juniorerne.

De rytmiske sportsgymnaster kan i øvrigt ses til forårsopvisning søndag den 26. marts klokken 13 i Skovlundelundehallen, hvor også klubbens Grand Prix Rytmehold, voksen/barn hold, børne-, junior- og voksnespringere samt zumbahold viser, hvad de har øvet på i løbet af vinteren

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI