Onsdag 26. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Cirkusdirektør René Baldoni og hans faste makker løven Leonardo binder som altid forestillingen sammmen med små sjove indspark Foto: Foto: Baldoni.dk
Det lille familiecirkus Baldoni er tilbage
Show Der er både gode gengangere og nye artister i manegen, når det lille, hyggelige Cirkus Baldoni endnu engang gæster Ballerup.
Skrevet af Mia Thomsen - 24. marts 2017, 16:24:46

Endnu en forårsbebuder har meldt sin ankomst: Cirkus Baldoni. Det lille, hyggelige familiecirkus slår vanen tro pløkkerne i jorden på pladsen ved Kræmmerstien og inviterer indenfor i teltet, hvor der venter underholdning for hele familien.

Cirkus Baldoni fejrer i år sin 15. sæson og helt som det plejer står cirkusdirektør René Baldoni, sammen med sin tro følgesvend løven Leonardo, for at kæde de mange sjove, søde og fantasifulde numre sammen til én stor forestilling.

På programmet i år er blandt andre den helt nye trampolinartist ’Mr. Jumping’, fire akrobater fra Kenya og en vaskeægte cirkusprinsesse ’Miss Maria’.

Der er naturligvis også masser af klovnerier. I år får klovnen Danilo selskab af Eddie, der spiller på stort set alle blæseinstrumenter.

Der er også et nummer med dresserede katte på plakaten i år. Det ser legende let ud når Fatimes katte viser deres helt utrolige færdigheder, som nok skal få smil frem på tilskuerrækkerne.

Cirkus Baldoni byder indenfor tirsdag den 4. april klokken 17 å pladsen ved Kræmmerstien/Marbækvej.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI