Onsdag 26. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Mark Hansen vandt guld i single- og bronze i doubleturneringen - sidstnævnte sammen med David Bjerre. Foto: Foto: Michael Hansen.
Medaljer i både single og double
Badminton I weekenden den 18.-19. marts blev der holdt individuelt landsmesterskab i badminton i Ålborg for U15. Ballerup BC 58 havde Mark Hansen og David Bjerre med, som hver især stillede op i herresingle og sammen i herredouble i U15C.
Skrevet af Mia Thomsen - 27. marts 2017, 14:18:45

Lørdag den 18. marts blev der spillet singlekampe i VM Hallen i Ålborg. Her leverede drengene en fornem indsats og blev begge puljevindere og havde derved kvalificeret sig til ottendedels finalerne. David Bjerre måtte desværre se sig slået i ottendedels finalen efter en hård og tæt kamp. Mark Hansen spillede sig hele vejen til finalen, hvor han til sidst kunne række armene i vejret med sætcifrene 21-12 og 21-19 og lade sig hylde som landsmester i herresingle for U15C drenge.

Søndag den 19. marts stillede Mark og David op i doubleturneringen. Drengene forsatte det gode spil fra singlerne og kæmpede sig til puljesejren, som udløste en plads i semifinalen. Det blev en tæt kamp, som Ballerupdrengene desværre måtte se sig slået i. Men deres flotte indsats på badmintonbanen blev belønnet, og da finalen var spillet, kunne drengene modtage deres velfortjente bronzemedaljer.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI