Onsdag 26. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Der var livlig aktivitet i skoven og det resulterede i en flot sejr til Ballerup Ok’s løbere. Foto: Privatfoto
God sæsonstart af Ballerup-løberne
orienteringsløb Søndag lød startskuddet på COWI ligaens 2. division, og Ballerup Orienteringsklub fik en fremragende start på turneringen.
Skrevet af Ulrich Wolf - 3. april 2017, 14:14:31

Som oprykker efter en enkelt sæson i 3. division var det spændende, om niveauet var til at matche de stærke hold fra Farum OK, OK Sorø og ikke mindst OK Roskilde. Den eneste af de tre klubber, Ballerup i nyere tid aldrig har slået.

Divisionsmatchen stod i Bidstrup skovenes nordlige del, lige ved Hvalsø på Midtsjælland. Her finder man høj bøgeskov brudt af enkelte tætte granplantager, og ind imellem ret vildtvoksende og svært gennemtrængelig skov. Et terræn, som pænt afvekslende mellem det flade og kuperede er guf for terrænløbere.

Det blev et fantastisk tæt og jævnbyrdigt opgør mellem de fire klubber på denne milde og solrige forårsdag. Med et pænt stort hold på 58 løbere var Ballerup godt repræsenteret i de fleste klasser, såvel blandt unge som ældre. Mod matchens slutning stod det klart, at klubben havde slået OK Sorø, men tabt lokalopgøret mod Farum OK snævert med bare 114-117. Mod OK Roskilde var det vildt tæt lige til det sidste, da kun to point skilte de to klubber i Roskildes favør. Men bedst som OK Roskilde skulle fejre den knebne sejr, tippede resultatet over takket være et par godt fightende ungdomsløbere fra Ballerup, der stred sig i mål. Dermed den første sejr over OK Roskilde så langt tilbage klubbens løbere kunne huske.

Efter denne historisk gode sæsonstart ligger Ballerup OK nr. 2 efter nogle ualmindelig tætte opgør. Det bliver spændende, om klubben kan holde placeringen sæsonen ud og kvalificere sig til en oprykningsmatch til 1. division.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI