Torsdag 20. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
En skaterbane ved Ballerup Rådhus var et af de projekter, der blev en realitet via Borgermillionen. Nu er der igen penge til nye projekter. Foto: Arkivfoto.
Nu ruller en ny borgermillion
Projekter Borgermillionen er igen på vej ud til borgerne.
Skrevet af Ulrich Wolf - 5. april 2017, 15:35:39

En ny skaterbane i Ballerup og en tumleplads i Hareskoven. Det er to konkrete og synlige eksempler på projekter, som er gået fra idé til virkelighed via Borgermillionen.

Nu ruller Borgermillionen så igen Ballerup Kommune og dermed kan nye, spændende idéer fra borgerne får liv og luft under vingerne.

»Som kommune vil vi gerne være med til at understøtte fællesskaber og samvær. Derfor var det naturligt at tage endnu en runde med Borgermillionen,« siger borgmester Jesper Würtzen (A).

»Jeg vil gerne opfordre alle borgere til at møde frem og melde deres idéer ind, så vi kan få en masse spændende projekter med i puljen, når vi fra maj holder workshop og i juni holder afstemning i alle bydelene,« fortsætter borgmesteren.

Man kan læse mere om dette års Borgermillion, finde datoer og blive inspireret af andre projekter på hjemmesiden ballerup.dk/borgermillionen2017.

Print artikel Print artikel

En tanke om "Nu ruller en ny borgermillion"

  1. Jesper Sørensen

    Hej. Jeg syntes der skal laves en multi bane/forhindringsbane som alle aldre kan benytte. Det ville få unger og voksne ud af døren, ud og bruge alle sine muskler. Mvh Jesper Sørensen.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI