Tirsdag 25. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Ballerup BK vandt i forårspremiere
fodbold Søndag formiddag var Værløse på besøg hos Ballerup BK, og kampen skulle vise sig at blive lige hvad man kunne forvente af en forårspremiere. Mange var på græs for første gang i år og spillet bar lidt præg af netop dette.
Skrevet af Ulrich Wolf - 10. april 2017, 13:57:18

Værløse var ikke kommet for at lægge sig ned fra start, og efter 19 minutter sendte Sophus Pade et drømmehug afsted mod fjerneste målhjørne. Bolden susede direkte i mål og Thomas Lydolph var chanceløs i situationen. Ærgerligt idet scoringen kom på en omstilling efter Mark Steen Petersson var alene igennem med Værløses keeper få sekunder før.

Den næste time var ikke meget værd fra nogle af mandskaberne, og da Christian Peterson efter 78 minutter endelig fik skovlet bolden ind til 1-1, så Ballerup BK sig ikke tilbage. Presset var tungt på Værløse og de mange fremmødte tilskuere holdt vejret da Mikkel Andersen med fem minutter igen blev sendt alene igennem via en smuk aflevering fra Thomas Carlsson. Men han overplacerede.

Da uret runder 90 minutter, så kom Mikkel Faarup endnu engang fri i højre side. Han sendte et hårdt, fladt og præcist indlæg til bagerste stolpe, hvor David Feldstedt dukkede op og bankede bolden ind til 2-1, som også blev kampens resultat.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI