Onsdag 26. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Svar om udskoling
Debat Kære Christel Faaborg. Jeg er glad for at læse om den store opbakning fra forældrene, der er i jeres barns klasse. Det er helt sikkert medvirkende til klassens gode trivsel
Skrevet af Anne Vang Rasmussen, Skoledirektør i Ballerup Kommune - 18. april 2017, 10:31:15

Da kommunalbestyrelsen for nogle år siden besluttede den nye skolestruktur, var det blandt andet for at skabe mulighed for at lave nogle spændende udskolingslinjer, hvor eleverne i højere grad kan følge deres interesser, og hvor der er et tæt samarbejde med ungdomsuddannelserne.

Ballerup Kommune har valgt, at det skal være op til den enkelte skole at finde ud af, hvordan linjerne konkret skal udformes. Skolerne er forskellige, og på denne måde kan skolebestyrelsen og ledelsen finde den model, der passer bedst til deres skoles kultur, fysiske rammer osv.

Dette skal naturligvis ske i tæt dialog med de elever og forældre, der konkret berøres af ændringerne. Jeg ved, at bestyrelsen og ledelsen vil have stort fokus på dette i den videre proces. Jeg ved også, at der allerede er sket nogle justeringer på baggrund af input fra forældrene. Jeg håber, at I vil fortsat vil give jeres bidrag til processen, så udskolingen på Baltorpskolen bliver en succes.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI