Lørdag 22. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Til U16 damelandsholdet er udtaget Caroline Glud Rasmussen, Emilie Gudmand Grandt Larsen, Julianna Okosun og Katrine Jessen Foto: BMS
BMS indtager ungdoms-landsholdene
basketball BMS Herlev har fået udtaget 17 ungdomsspillere til ungdomslandsholdenes bruttotrup i basketball.
Skrevet af Red - 24. april 2017, 12:29:11

Syv spillere er udtaget til U15 herre- og damelandsholdene, som skal spille ved den internationale turnering, Copenhagen Invitational, i Farum Arena den 16.-18. juni.

Til herrelandsholdet er udtaget Joachim Viehweg, Oscar Preuthun og Laurits Bøtkjær, og til U15 damelandsholdet er udtaget Silja Præstegaard, Lina Præstegaard, Laura Nikoline Ziegler og Sarah Hvidsø.

Der er ligeledes udtaget syv spillere til U16 herre- og dameholdene, som begge skal træne frem mod NM i Finland i slutningen af juni og mod EM til august.

Til U16 herrelandsholdstruppen er udtaget Bakary Dibba, Andreas Edholm Mortensen og Patrick Pedersen, og til U16 damelandsholdet er udtaget Caroline Glud Rasmussen, Emilie Gudmand Grandt Larsen, Julianna Okosun og Katrine Jessen.

Til U18 herrelandsholdet, der skal også skal træne frem mod NM i Finland og EM i Estland er udtaget tre spillere; Aleksandar Nedic, Morten Duvander Bülow og Marcus Appreku Sampson.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI