Lørdag 22. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Pigerne fra 8. klasse på Hedegårdsskolen gik hele vejen i årets skolebasketturnering. Foto: privatfoto
Hedegårdsskolens piger blev danmarksmestre i skolebasket
basketball Fredag den 21. april spillede Hedegårdsskolens piger sig til guld i finalekampen mod Vallerødskolen fra Hørsholm i årets DM i skolebasket i Forum Horsens.
Skrevet af Red - 24. april 2017, 12:44:27

Pigerne fra 8. klassetrin spillede overbevisende hele turneringen igennem. Der blev vundet stort i de indledende kampe og selvtilliden var høj. I semifinalen mod Nibe Skole var pigerne flyvende og sørgede for en imponerende sejr på 33-5.

I finalen mod Vallerødskole fik pigerne kamp til stregen, men lykkedes i de sidste sekunder af den nervepirrende kamp at få hevet det afgørende point hjem, så stillingen endte 17-16. Jublen var derfor stor og lærere og trænere Jonas Freeman og Caroline Bartholin var utrolig stolte af de 10 piger.

»Kendetegnene for pigerne er, at de gennem hele turneringen har været glade, spillet overbevisende og udvist god holdånd og samspil. Alle piger har ydet deres absolut bedste og spillet sådan at alle fik mulighed for at udnytte deres kompetencer bedst muligt. At pigerne nu kan kalde sig danmarksmestre beviser, at det ikke kun er i idrætsklasserne man finder dygtige idrætselever. Pigernes præstation afspejler den vindermentalitet og evne til at give sig selv fuldt ud de alle besidder. Samspillet, fællesskabet og pigernes kampgejst er kendetegnene for den vinderkultur de er en del af,« fortæller holdets klasselærer Caroline Bartholin.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI