Lørdag 22. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Forsøg på tricktyveri i Skovlunde
politi Torsdag den 20. april klokken 14.13 blev en 86-årig mand forsøgt udsat for tricktyveri i sit hjem på Lilletoften i Skovlunde.
Skrevet af Red - 25. april 2017, 10:33:30

En ukendt gerningsmand ringede på døren og den 86-årige åbnede døren på klem. Gerningsmanden var hurtig og satte sin fod i åbningen, så han kunne skubbe døren op og trænge ind i lejligheden, mens han fortalte den 86-årige, at han kom på vegne af boligselskabet med påskud om at skulle tjekke nogle ting i mandens køkken.

Den 86-årige lod sig dog hverken narre eller skræmme i og tog fat i gerningsmanden og bad ham om at forlade lejligheden. Gerningsmanden væltede den 86-årige omkuld og løb herefter ud af lejligheden, hvor han blev ledsaget af yderligere to personer.

Gerningsmanden, der skaffede sig adgang til lejligheden, beskrives som: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, cirka 30 år og kraftig af bygning. Han var iført mørkt tøj og bar en kalot.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Ulrik Hove på telefon 72 58 75 24, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI