Lørdag 22. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Kiwi i Ballerup bliver til Meny
Skiftetid I den forgangne uge blev det meldt ud, at Dagrofa-kæden lukker samtlige Kiwi-butikker i Danmark. I Ballerup bliver Kiwi omdannet til Meny i august måned.
Skrevet af Ulrich Wolf - 5. maj 2017, 15:54:12

Trods en stor millionsatsning er det ikke lykkedes for den norskejede kæde at skabe en tilfredsstillende drift og derfor tager kæden nu konsekvensen og lukker de over hundrede butikker i Danmark.

30 af butikkerne bliver omdannet til Meny og blandt dem er Kiwi i Centrumgaden, der altså undgår at lukke. Det glæder butikschef i Kiwi i Centrumgaden Morten Caspersen.

»Det er en lettelse for mig, at vi trods den dramatiske udmelding, undgår at lukke. Det betyder, at vi fortsætter som Meny-butik og alle medarbejdere forbliver i deres job. Så vi har stadig en butik i Ballerup i fremtiden,« siger Morten Caspersen.

Han mener, at der er et kundegrundlag for en Meny i Ballerup og man har altså også vurderet, at den nyrenoverede butik, de engagerede medarbejdere og den gode beliggenhed har en fremtid i byen og at man derfor lader den blive, blot med et nyt navn,.

Kiwi i Ballerup  bliver efter planen omdannet til en Meny i løbet af august måned.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI