Lørdag 22. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Målrig uge for BTA’s U12 drenge
fodbold Med tre kampe på programmet i den første uge i maj, var der noget at se til for U12 drengene på Barcelona Training Academy, BTA, i Ballerup.
Skrevet af Red - 8. maj 2017, 12:41:40

Tirsdag var der besøg fra Himmelev, kampen blev spillet på en håbløs langhåret og knoldet bane på »flyvepladsen«. Kampen blev at samme årsag noget rod og endte 4-4, på trods af overvægt i spillet til BTA.

Onsdag, torsdag og fredag var der almindelig træning i Topdanmark Hallen, og lørdag gik turen til Benløse, hvor BTA mødte nogle velvoksne drenge, der var noget større og stærkere end gennemsnittet af de 11-12 årige BTA-drenge. Det betød at drengen blev tromlet ned og tabte 6-1.

Men der skal mere til at ryste en stærkt besat BTA-årgang, som igen søndag skulle i kamp – denne gang mod Snekkersten. Efter 38 sekunder stod den 1-0 til BTA og så gik det ellers stærkt i begge ender af banen. Kampen endte 7-5, efter meget flot spil og flotte mål, blandt andet to frisparksmål – det ene fra en meget skarp vinkel og et andet blev tordnet ind næsten fra midten af banen.

Næste uges modstander bliver Rosenhøj BK og Farum.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI