Onsdag 26. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Farlig trafik i GÅgaden
debat Lørdag den 6. maj kom solen endelig frem. Forældre med deres små børn, der strålede om kap med solen og deres is i hånden, var ude og nyde den første rigtige sommerdag i år.
Skrevet af Kim Pedersen, Centrumgaden 33, 1.th., Ballerup - 15. maj 2017, 13:22:35

Lopperne havde fundet deres ting frem fra gemmerne, så man kunne gøre sig et fund til billige penge. På alle måder en dejlig dag.

Masser af liv var der i Ballerups mest trafikerede vej, gågaden i centrum. Specielt om lørdagen er der masser af liv og trafik i gågaden, ved jeg, da jeg selv bor her.

Det er det samme om og om igen, år efter år, at en dag, hvor man kunne gå og hygge sig med sine børn til glæde for borgere og handlende, ødelægges af trafikken i gaden.

Som ordet gågade siger, er det gade, hvor man ikke skal forvente at møde biler i høj fart – og til og med mange af dem.

Jeg sad fra klokken 10.30 til 14.30 på bænken i gaden og talte ikke mindre end 51 biler på gennemkørsel. 51 styk. Det er ikke mindre end en bil hvert femte minut.

Masser af børn måtte flytte sig, så bilerne kunne komme frem. Masser af forældre måtte hive deres børn til siden, så bilerne kunne passere, og skænderierne gik højlydt mellem bilister og forældre, når disse ’’curlingforældre’’ insisterede på, at det var en gågade, hvor børnene skulle kunne gå i fred

Er der ingen som helst mulighed for kommunen, for at få gjort noget ved det. Lørdagen er helt vild. Det sker også i dagligdagen, men af en eller anden grund har lørdagen altid været myldretid.

2500 kroner koster det at kører i en gågade. Det må da kunne lade sig gøre at få stoppet det. Man gider jo ikke betaler den bøde for mange gange.

Jeg ved ikke, om vi blegfede danskere har drukket så meget fredag, at vi lader bilen stå, men min betragtning sagde mig at noget var forkert, idet der ikke sad en eneste grisebleg dansker bag rattet på nogle af bilerne.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI