Lørdag 22. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Svar på læserbrev om trafik i gågaden
Debat Kære Kim. Vi er meget glade for at du og så mange andre af kommunens borgere og besøgende nyder at besøge og færdes i Centrumgaden. Det er både vigtigt for livet i byen men også vigtigt for vores handelsliv, at vi har en god og benyttet gågade.
Skrevet af Helle Hardø Tiedemann (A), Formand for Teknik- og Miljøudvalget - 22. maj 2017, 14:21:49

Centrumgaden er skiltet som gågadezone, hvilket blandt betyder at gaden er reserveret til gående. Vi har valgt at skilte Centrumgaden på denne måde, da vi ønsker at fremme det gode handelsliv og gøre området attraktivt at færdes i.

Da vi godt ved at butikkerne har et behov for at få leveret varer, er varekørsel tilladt i Centrumgaden uden for normal åbningstid på hverdage og lørdage. Denne kørsel må i øvrigt kun ske med meget lav hastighed (under 15 km/t).

Af hensyn til de dårligt gående beboere der bor i Centrumgaden, har vi desuden tilladt sygetransport og taxikørsel i gaden.

Som du helt korrekt fortæller om, har vi desværre i en længere periode oplevet en stigende tendens til at flere personer ikke respekterer de regler, vi i samarbejde med politiet har opstillet, for færdslen i Centrumgaden. Fra kommunens side har vi på nuværende tidspunkt desværre kun begrænsede muligheder for at forhindre den ureglementerede kørsel i Centrumgaden, da det er politiets opgave at håndhæve forbuddet mod at køre i gågaden.

Vejafdelingen i kommunen er i dialog med politiet om hvilke midler der kan blive taget i brug for at fjerne den ulovlige kørsel i gågaden. Vi har internt diskuteret flere mulige løsninger, som kan følges op af politiets tilstedeværelse.

Helt konkret arbejder vi på en ændring af skiltningen i gågaden, som kan øge vores kommunale parkeringsvagters muligheder for mere effektivt at sætte ind overfor den ulovlige kørsel i Centrumgaden.

Print artikel Print artikel

En tanke om "Svar på læserbrev om trafik i gågaden"

 1. V .Jensen

  Var en tur i gågaden i dag ,
  og ganske rigtigt kom en mand kørende ,han var ude at handle i gågaden ,så han stoppede
  ved grønthandleren for lige at proviantere ,for der efter et vende bilen og køre ud ved arbejdernes Landsbank.

  Nogle fra Kommunen / forvaltningen har placeret nogle plantekasser på broen over banen .
  De ser pæne ud .
  Utroligt at Kommunen finder på det , er det deres bidrag .
  Det er ikke gået op for dem at bilisterne køre igennem gågaden .

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI