Onsdag 26. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
NEXT på Baltorpvej samler flere uddannelser på matriklen i Ballerup. Foto: Arkivfoto
Flere elever til NEXT Ballerup
uddannelse NEXT - Uddannelse København samler til sommer flere uddannelser i Ballerup, og gør dermed afdelingen på Baltorpvej til skolens businesscampus.
Skrevet af Mia Thomsen - 15. juni 2017, 17:10:55

Fra august 2017 flytter hovedforløbseleverne på handelsuddannelsesområdet, ligesom Ballerup bliver centrum for NEXTs kursusaktiviteter og den voksne gruppe erhvervsuddannelseselever.

»Vi styrker både Ballerup og uddannelserne ved at gøre det til NEXTs businesscampus. Vi tror på, at der kan være en god synergi mellem de forskellige områder. Lige fra de helt unge til dem, der er lidt ældre. Her vil vi have stort fokus på at skabe et fælles dna omkring entreprenørskab, hvilket vi håber kan komme det lokale erhvervsliv til gode,« siger Rasmus Frimodt, der er uddannelseschef og fremadrettet kommer til at have ansvaret for Ballerup-afdelingen.

Ændringen betyder helt konkret, at der fremover kommer til at være både 10. klasser, erhvervsuddannelseselever, gymnasieelever, kombinationen af erhvervsuddannelsen og gymnasieuddannelsen: eux og altså kursuselever i Ballerup.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI