Mandag 24. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Drikkevandet i Ballerup vil stadig være det samme som hidtil. Men selskabet, der leverer vandet hedder fra den 1. juli Novafos. Foto: Pr-foto
Nu kommer vandet fra Novafos
Forsyning Når man skal drikke af sin vandhane fra den 1. juli i blandt andet Ballerup, så kommer vandet fra et nyt selskab.
Skrevet af Ulrich Wolf - 7. juli 2017, 15:01:17

Vandet er det samme, men selskabet bag hedder nu Novafos. Selskabet er et fælles vandselskab, oprettet af ni sjællandske kommuner, nemlig Allerød, Ballerup, Egedal, Furesø, Frederikssund, Gentofte, Gladsaxe, Hørsholm og Rudersdal, der tilsammen har 425.000 indbyggere.

Fordelen ved at lægge vandforsyningen sammen i det nye selskab er, at man sammen kan håndtere fremtidens udfordringer som eksempelvis klimaforandringer og krav om effektivisering bedre end hver for sig. Derfor har kommunerne slået sig sammen.

Vandet vil blive hentet fra samme kilde og renset i samme vandværk og der vil altså ikke være nogen forskel på vandet, ligesom prisen ikke vil stige i indeværende år., oplyser Ballerup Kommune.

Fremtidig pris vil blive fastsat ud fra aktiviteter i hver enkelt kommune og kunderne kommer altså ikke til at betale for omkostninger i nabokommunerne, understreger de.

Print artikel Print artikel

En tanke om "Nu kommer vandet fra Novafos"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI