Mandag 24. Juli 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Lukning af butikker
Debat Så lukker og slukker Aldi i Østerhøj, den 7.juli.
Skrevet af Erik Gram, Fuglehavevej 1, Måløv - 10. juli 2017, 13:32:01

Efter et par ihærdige købmænd med hiv og sving drev Hjørnebutikken forgæves, kom så Aldi og tog pludselig broderparten ud af deres omsætning. Men ikke nok med det, så fandt kommunen senere lidt guld frem på en tætliggende hjørnegrund, der med lidt planændringer blev egnet til at bygge endnu en tredie butik, nemlig Fakta. Der så for nogle år siden opførte sin butik i stor stil, dog uden skybrudsambition på taget.

Mine kritiske vendinger på indsigelsen mod levevilkårne for de eksisterende butikker, fandt forvaltningen slet ikke bekymrende på det skriftlige svar jeg fik. Man kan derfor sige at grundsalget var vigtigere for kommunen, end en realistiske holdning til, om der forretningsmæssigt var behov for flere butikker i Østerhøj. Tæt opad Måløv Bygade. Men nu ses virkningen altså samfundsøkonomisk, i spild af resurser.

En ny Rema 1000 ud til landevejen, var der dog ikke noget kommunal økonomi i og formentlig derfor var det lettere at være neutral og se fornuften i og derved undgå, at Måløv by yderligere svækkes med sit kundeunderlag.

Så her bar de mange indsigelser frugt.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI