Lørdag 19. August 2017
Annoncering | Lavselvannoncer.dk | Er avisen udeblevet? | Hvem er vi
Bente Christensen med sit diplom og det synlige bevis på, at hun er blevet udnævnt til årets Skovlundeborger 2017. Foto: Privatfoto
Leder af kulturhus blev årets borger
Hæder Hvert år hædrer Skovlunde Lokalråd og Lions Club Skovlunde en lokal borger, som har gjort Skovlunde til et lidt bedre sted at bo til glæde for byens borgere. Således også i år, hvor årets Skovlundeborger 2017 netop er kåret.
Skrevet af Ulrich Wolf - 13. juli 2017, 15:04:21

Valget faldt på Bente Christensen, leder af Skovlunde Kulturhus for hendes utrættelige arbejde med at gøre kulturhuset til et stærkt aktiv, der giver sammenhængskraft til bydelen. Kulturhuset danner året rundt rammen om en lang række aktiviteter for børn og voksne og det store arbejde med at skabe det liv i byens kulturhus, har nu givet årets hæder.

Udnævnelsen foregik traditionen tro ved en festlighed Sankt Hans aften i Skovlunde Bypark, hvor Bente Christensen blev fejret med taler, blomster og en Holmegaard-vase.

Ole Jonassen fra Lions Club og Alex Nielsen fra lokalrådet fremhævede også det store arbejde, som da mange lønnede og frivillige medarbejdere yder i det daglige, og det var netop dem, som var i fokus, da Bente Christensen skulle holde sin takketale.

»En leder er jo ikke meget værd uden et godt team bag sig og det har jeg,« sagde hun ved talen og takkede derfor alle medarbejderne, der i det daglige også får kulturhuset til at være som det er.

Print artikel Print artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LÆS AVISEN ONLINE
DAGENS MEST LÆSTE NYHEDER
HÅNDVÆRKERGUIDEN
SENESTE BILLEDGALLERI