Fri os fra hyggerøg
Debat Det herlige sensommervejr bør nydes nu, for snart er det slut med ophold i haven, snart er det slut med tøjtørring, og snart er det slut med frisk luft.

For i efteråret skal der råhygges ved brændeovnen, og så blæses der på, at naboerne tvangsindlægges til stank, dioxin, tjærestoffer, benzen og andre giftige stoffer. Endda indendørs, hvis man har ventilationsanlæg.

76 procent af kommunens parcelhuse m.v. opvarmes af gas, så brændefyring på de lokaliteter er både overflødigt, meningsløst og samtidig dybt sundhedsskadeligt – også for beboerne! Og desværre er miljømærkede ovne, hvori der fyres med rent, tørt træ ikke undtaget fra problemerne.

Men der er lys forude. Folketingets partier, København og andre kommuner overvejer begrænsninger. Mon det kan tænkes i Ballerup?4 kommentarer om “Fri os fra hyggerøg”

 1. Thomas Kruse siger:

  Skal læserne virkelig igen belemres med dine tvangstanker vedrørende brænderøg ? Jeg fyrer korrekt og ingen af mine naboer har nogensinde oplevet lugtgener. Jeg gider ikke fryse i mit gamle hus, blot fordi du er totalt livsforskrækket og tror du dør hvis åbner et vindue.

 2. Finn Eriksson siger:

  Det sædvanlige nonsens fra Thomas Kruse……

 3. Thomas Kruse siger:

  Nonsens ? Flot udtryk fra en mand, der i fire læserbreve har løjet om fakta. Mærkelige selvopfundne regler fra Paris, Malmø og København og som den eneste i landet fastholder, at Vinge C stadig har en fremtid. Ak ja,for den bigotte er alting rent. Fra december og til marts besøgte jeg seks gange Møllemosen og så ikke skyggen af røg i nærheden af dit hus !

 4. Christel Wilms siger:

  Tak for dit vigtige debat indlæg, Finn Eriksson. Jeg er helt enig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *